Szombaton városrészi nap az Aegon játszótéren és környékén


2014-08-27 11:43:21  | cikk: mo  | 


Szombaton városrészi nap az Aegon játszótéren és környékén főképe
21 csapat nevezett a hétvégi, 12. Aegon Játszótéri Nap főzőversenyére – tudtuk meg Unger Tamástól ma délelőtt. Az alpolgármester sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet az évtizedes múltra visszatekintő városrészi nap szombati programjaira. A városvezető elmondta, a hagyományokhoz híven idén is jótékony céllal szervezik meg a főzőversenyt, melynek bevételét a Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja részére ajánlják fel. Unger Tamás megjegyezte, a csoport több szállal kötődik a városrészhez, egyebek mellett számos programjukat a Szent József kápolnában tartják.

A játszótéri nap programját igyekeztek úgy összeállítani a szervezők, hogy abban minden korosztály megtalálja a számára izgalmas kikapcsolódást – fogalmazott az alpolgármester. Ennek megfelelően számos sportvetélkedő, játszóházak és gyermekprogramok várják a volt Kilián lakótelepen élőket és az érdeklődőket. Természetesen színpadi produkciók is szórakoztatják a rendezvényre kilátogatókat. Délután a Szivárvány Óvoda és a Weöres Sándor Általános Iskola műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, míg a késő délutáni órákban a Mihályházi Asszonykórus, a Rezeda néptánccsoport és a Swing Sisters lép színpadra. Este hét órakor Nagy Sándor színművész műsorának tapsolhatnak a résztvevők.

Unger Tamás megjegyezte, érdemes lesz ellátogatni az Aegon Játszótéri Nap programjaira, hiszen a rendezvény eddig minden évben, változatos produkciók és foglalkozások mellett, kiváló hangulatban zajlott. Az alpolgármester a városrészi napok közösségformáló erejét hangsúlyozta, melyek alkalmával a pápaiak otthon hagyhatják a hétköznapok gondjait, és mulathatnak egy jót mindazokkal, akikkel a mindennapok rohanásában kevesebb időt tölthetnek együtt.

A szombati Aegon Játszótéri Nap részletes programja ITT olvasható. 


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!