Kitüntették ifj. Koncz Sándort


2014-08-26 14:56:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kitüntették ifj. Koncz Sándort főképe
A Magyar Diáksport Szövetség Budapesten, a szövetség közgyűlésén adta át a „Diáksportért” kitüntetéseket. A díjakat Balogh Gábor, az MDSZ elnöke adta át húsz, megyénként egy sportvezetőnek. Az elnök köszöntője után az egybegyűltek egyperces néma felállással emlékeztek meg a Magyar Diáksport Szövetség közelmúltban elhunyt korábbi alelnökéről, Bánhidi Lászlóról. Ezt követően első napirendi pontként Balogh Gábor megtartotta beszámolóját az MDSZ elmúlt másfél évben folytatott tevékenységéről, jövőbeni céljairól, a diákolimpia megújításáról, ezt követően került sor a "Diáksportért” kitüntetések átadására. A Magyar Diáksport Szövetség emlékplakettet adományozott Koncz Sándornak, a pápai Weöres Sándor Általános Iskola testnevelő tanárának, a Pápai Diáksport Bizottság elnökének, akit, mint mondta, meglepett az elismerés.
- Veszprém megyéből az én nevemet küldték fel javaslatra, melyet a szövetség elfogadott. Az indoklás szerint a diáksport versenyek szervezésében és lebonyolításában végzett munkámat ismerték el. Természetesen nagyon örültem a díjnak, nem számítottam rá, meglepetésként ért. Az idei évben is igyekszünk minél színvonalasabb és eredményesebb munkát végezni, rengeteg tervünk van, a tanév kezdetével indulnak a fiú és lány utánpótlás kézilabda Erima bajnokságok, a 14 évesekkel elindulunk a megyei első osztályú kézilabda bajnokságban is, emellett szeretnénk, hogy fejlődjenek a gyerekek és a városban a lehető legtöbb sportágban aktív diáksport élet folyjon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!