Vízilabda tábor


2014-08-26 14:31:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda tábor főképe
Hagyomány a Pápai SE vízilabda szakosztályánál, hogy a nyári pihenőt követően az ősszel induló szezonra két héten át vízilabda táborral készül a gyerek és serdülő korosztály. Idén sincs ez másképp, augusztus 21 és 29. között napi két edzésre várják a fiatalokat, akik fokozatos terhelést kapnak, hogy minél jobb fizikai állapotban vágjanak neki a pontvadászatnak. Természetesen a labda sem hiányozhat a tréningekről, tovább folyik a gyerekek technikájának csiszolása és a taktikák gyakorlása.
- Két részre oszlik a munka nehézsége, egyrészt könnyített edzéseket végzünk a 2002, 2003, 2004-ben született gyerekekkel, akik egy éve ismerkednek a vízilabdával. Az igazolt gyerek I. és serdülő játékosoknak külön edzéstervet készítettünk, a bemelegítés után 200 méteres távokra beosztva 2000 métert úsztak a srácok, amit igyekszünk növelni is – mondta el Cseh László edző. A délután folyamán miután a passzolást és a kapura lövéseket gyakoroltuk, egymás elleni játék szerepel a programban. Továbbra is várjuk 8 és 14 év közötti úszni tudó fiatalok jelentkezését, beleértve a lányokat is, hiszen Győrben nemrég lánycsapat alakult, többek között pápai játékosok is szerepelnek a csapatukban. A tábor 8:30-tól 16 óráig tart, 1500 forint a napi kiadás, ami az edzések mellett magában foglal egy ebédet is. Aki szeretné jó hangulatban, az egyik legegészségesebb sportágat űzni, köztünk a helye.
A táborhoz még ezen a héten lehet csatlakozni, egyetlen feltétel az úszástudás, további információ Cseh Lászlótól kérhető a 06-30/47-48-128-as telefonszámon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!