Sikeres volt a Nyáresték.. programsorozata


2014-08-26 10:23:29  | cikk: mo  | 


Sikeres volt a Nyáresték.. programsorozata főképe
Bár az utolsó előadás elmaradt, összességében jól sikerült a Nyáresték az Esterházy-kastély udvarán elnevezésű programsorozat. A helyszín és a színvonalas előadások beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, a színházi rendezvénysorozat kedvező fogadtatásban részesült – jelentette ki Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője.
A Frank Sinatra, a hang című előadásra 387-en voltak kíváncsiak, a Marica grófnőt 587 néző tekintette meg, a Kormorán koncerten 542 rajongó tapsolt, míg a leglátogatottabb produkció a Fergeteges volt, melyre 667 jegyet adtak el a szervezők. A négy előadásra összesen 2183 jegyet értékesítettek. Boros Katalin megjegyezte azt is, örömmel látják, hogy nemcsak a pápaiak érdeklődtek a rendezvénysorozat iránt, hanem a környező települések művészetbarát közönsége is megmozdult, hiszen érkeztek Győrből, Celldömölkről, Sárvárról, Székesfehérvárról és Tatabányáról is.

Áldozó Tamás azt hangsúlyozta, a Nyáresték-sorozattal mind a közönség, mind pedig a vendégművészek ráérezhettek arra, hogy az Esterházy-kastély udvara megfelelő helyszín az értékes kikapcsolódásra, valamint a nívós produkciók bemutatására. A polgármester szerint nemcsak a múzeumi tereket, hanem a kastély környezetét is élővé kell tenni, így természetesen már gondolkodnak a folytatáson. Hamarosan megkezdik a jövő évi szabadtéri színházi fesztivál műsortervének előkészületeit, hiszen a tapasztalatok és a visszajelzések alapján a Nyáresték a pápai Esterházy-kastély udvarán elnevezésű sorozat méltó helyet foglalhat el a régió hasonló jellegű rendezvényeinek sorában.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!