Tíz góllal nyert az U14


2014-08-25 17:58:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tíz góllal nyert az U14 főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U14-es alakulata története első nagypályás mérkőzését játszotta a Perutz Stadion műfüves gyepén. Orovecz András tanítványai ugyanis tavaly még 8+1-es felállásban keresztbejátszottak, ráadásul nem bajnoki rendszerben, hanem a Bozsik Programban. Idén viszont már bajnoki pontokért léptek pályára, első ellenfelük Mosonmagyaróvár volt. Úgy tűnik, jól sikerült a felkészülés, és a nagyobb játéktérre való átállás, hiszen a pápai játékosok hengereltek, a szünetben már hat góllal vezettek, a második 40 percben újabb négy találat landolt az ellenfél hálójában, 10-0-ra nyertek a házigazdák, soha rosszabb bemutatkozást!

Orovecz András: Mindjárt az első mérkőzésen magasra tették a mércét a fiúk, hiszen meggyőző játékot mutattak be, fegyelmezettek voltak, és sokat viszontláttam abból, amit gyakoroltunk a felkészülés során. Öröm volt ma itt lenni, biztos vagyok benne, hogy a játékosok mellett a szülők is nagyon jól szórakoztak. Az eredmény tudatában a hajrában voltak kisebb figyelmetlenséget, elkésések, némi helyezkedési hiba, de ezeken lehet javítani, és kell is, hiszen nem fogunk mindig ilyen könnyen nyerni.

PELC U14 – Mosonmagyaróvár 10-0 (6-0) Gsz.: Gulyás, Mogyorósi 3, Kovács, Hanania 2, Pintér, Szántó, Péter

PELC U14: Pintér – Töreki, Molnár, Pócza (’41 Márton), Pénzes (’49 Bankó)– Hanania, Gulyás, Kovács (’41 Péter), Pintér (’73 Pődör) – Mogyorósi (’60 Szántó), Kapcsándy (’41 Wieder)

Az U15-ös együttes 1-1-es félidei állás után 3-1-re kikapott, a mieink gólját Barth Zsigmond szerezte, folytatás Balatonfüreden.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!