A Demokratikus Koalíció önállóan folytatja a politizálást Pápán – hivatalosak a jelöltjeik is


2014-08-23 20:42:31  | cikk: pt  | fotó: Demokratikus Koalíci  | 


A Demokratikus Koalíció önállóan folytatja a politizálást Pápán – hivatalosak a jelöltjeik is főképe
A Demokratikus Koalíció Veszprém megye 4. számú választókörzeti – Pápa és Vidéke – Szervezete Pápa városában önállóan vág neki a közelgő helyhatósági választásoknak, de továbbra is, az utolsó pillanatig nyitva hagyja ajtaját a demokratikus ellenzéki pártok bármelyike előtt – olvasható a DK pápai szervezetének hírportálunkhoz ma délután eljuttatott közleményében. A levél aláírásából kiderül, a Gyurcsány Ferenc által vezetett pártnak Kerecsényi Zoltán a pápai polgármesterjelöltje. A DK önkormányzati képviselőjelöltjei: Szalay Aladár, Mód Károly, Rémai Ferencné, Gazdag Imre, Papp Ferencné, Papp Ferenc, Pintér Kálmán, Németh Istvánné és Kerecsényi Zoltán.

– Ma egy vezérelvű-parancsuralmi hatalom uralja az állam minden központi intézményét. Társadalmunknak nagy kihívásokkal kell továbbra is szembenéznie. Mi alkotmányos jogállamot, köztársaságot szeretnénk, viszont ezt már teljesen újjá kell építeni. Vélhetően odáig még igencsak hosszú lesz az út, de hogy ezt el lehessen érni, az előttünk álló időszakban igencsak szívós, kitartó, baloldali-demokrata lelkületű magyar emberekre lesz szükség minden apró szinten, így a falvak, a kisvárosok és az önkormányzatok szintjén is – fogalmaz a közlemény, amelyből megtudható, hogy a DK a mai nappal induló kampányidőszakban a legszemélyesebb, a legközvetlenebb fajta kampányt kívánja folytatni a választópolgárokkal.

– Mi nem a helyi szavazók urai, hanem a szavazók érdekeinek képviselői, a pápai kisemberek képviselői szeretnénk lenni. Békés, az európai kultúrkör, a baloldali-demokrata-antifasiszta-humanista szemlélet iránt elkötelezett magyar emberek vagyunk, nem kívánunk semmilyen személyeskedő, rágalmazó, lejárató, méltatlan dologba belemenni, s az ilyen megnyilvánulásokra reagálni. Különösen azokra nem, amelyek azokat érintenék, akikkel közös a célunk, csak másként látjuk az oda vezető utat – olvasható a levélben. Mint írják, a Demokratikus Koalíció önálló választási lehetőséget kínál Pápán.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!