Javuló játék a kiemelt bajnokságban


2014-08-23 15:14:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Javuló játék a kiemelt bajnokságban főképe
Az U18-as kiemelt utánpótlás labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata azzal a szándékkal lépett pályára a Kecskemét ellen, hogy kijavítsa, és amennyire lehet, feledtesse múlt heti súlyos felcsúti vereségét. Lantai Balázs alakulatának ellenfele szintén vereséggel kezdte a sorozatot, a KTE hazai pályán a Diósgyőrrel szemben maradt alul. A pápaiak a Perutz Stadion műfüves gyepére a Szigeti – Sántha, Pintér, Varga, Kovács D.- Kovács R., Pető, Kőhalmi, Mórocz – Mogyorósi, Ihász kezdő 11-el futottak ki. Sajnos az első félidő nem a mieink elképzelései szerint alakult, fél óra elteltével Sudár Csaba klasszikus mesterhármasával már 0-3 volt az eredmény. A szünet után az 53. percben újabb vendégtalálat következett, Selyem Zsolt volt eredményes, mellyel kialakult a 4-0-s végeredmény. A vendéglátók a múlt hetinél sokkal jobb produkciót mutattak be, ám még ez is kevés volt a pontszerzéshez.

PELC U18 – Kecskemét 0-4 (0-3) Gsz.: Sudár 3, Selyem

Lantai Balázs: Teljesen megérdemelt volt az ellenfél sikere, a feladatunk a mai mérkőzésen az volt, hogy amennyire lehet, kiheverjük a múlt heti pofont. Bármennyire hihetetlennek hangzik, tanulófázisban vagyunk, a 18 éves gyerekeket meg kell tanítanunk futballozni. A mai napon csapatjátékban jobban teljesítettünk, taktikailag fegyelmezettebbek voltunk, jók voltak a visszazárások. Sajnos a Kecskemét a mélységi indításokat jól játszotta, és egyéni hibákból gólokat kaptunk, ezért nem tudtunk pontot, pontokat szerezni.

PELC U-18: Szigeti – Sántha, Pintér, Varga, Kovács D.- Kovács R.('46 Sipos), Pető ('63 Hornyacsek), Kőhalmi ('76 Németh), Mórocz – Mogyorósi, Ihász ('63 Barth)

U16-osaink sem tudták megkezdeni a pontgyűjtést, a fiatalok 7-1-re kaptak ki, a mieink egyetlen találatát Györkös Bence szerezte, a mezőny legjobbja az öt gólig jutó Oroszi Dániel lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!