Pályát avatott a Lombard Pápa, újabb próbázók érkeztek


2014-08-20 11:23:47  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.pestifoci.hu  | 


Pályát avatott a Lombard Pápa, újabb próbázók érkeztek főképe
A Győri ETO elleni hétvégi bajnokira való felkészülés jegyében a Lombard Pápa Pasaréten, a megújult Pénzügyőr-pályán lépett pályára, az avatóra ugyanis Mátyus János csapatát kérték fel. A játéktér felújítása során új gyepszőnyeget tettek le, alácsövezték a pályát és automata öntözőrendszert alakítottak ki, emellett új kapukat, hálókat és kispadokat is felszereltek. A kezdő sípszót megelőzően a Pénzügyőr Zenekar szórakoztatta a közönséget, az ünnepélyes átadás keretein belül köszöntőt mondott Kiss Ferenc, a NAV elnökhelyettese, a kezdőrúgást pedig dr. Láng Zsolt, Budapest II. kerületének polgármestere végezte el. Az ünnepélyes pillanatokat követően kezdetét vette a barátságos találkozó. A megújult pálya első gólját a próbajátékon szereplő Nemanja Ristic szerezte, aki egy 23 méterről elvégzett szabadrúgásból szerzett kapufát is érintő találatot a 32. percben. A mérkőzés első félidejében a hazai csapat kifejezetten jól játszott, és két-három lehetősége is akadt a gólszerzésre. A Lombard kapusának, Szűcs Lajosnak egyszer egy nagyot is védenie kellett, igaz saját csapattársától érkezett a veszély, egy beadás Zulevs fején pattant meg. A második félidőt azért már jobban uralta az vendégcsapat, amely Sasa Popin góljával állította be a gálamérkőzés végeredményét. A Pénzügyőr bár néhányszor közel állt hozzá - egyszer a gólvonalról mentett egy pápai védő - végül nem tudott a hálóba találni. Ennek ellenére szomorú senki sem volt, aki kilátogatott egy nagyon szép pályát, és egy jó hangulatú, élvezetes meccset láthatott – írja a pestifoci.hu tudósítója. A 2-0-s pápai sikerrel véget ért találkozón több próbajátékos is lehetőséget kapott, ott volt a pályán a legutóbb a Kaposvárt erősítő, korábbi U19-es válogatott román középpályás, Andrei Coroian, a szintén román utánpótlás válogatott jobb oldali középpályás, a 22 éves Andrei Florean, az első gól szerzője, Nemanja Ristic, a mindössze 19 esztendős támadó, Nyári Kálmán valamint Schmidt Bence, aki korábban az Újpest utánpótlás csapatában is futballozott. A vezetőségtől kapott információk alapján a játékosok – Nyári Kálmán kivételével, akitől már el is köszöntek – az elkövetkezendő napokban további lehetőséget kapnak a bizonyításra.

Pénzügyőr SE - Lombard Pápa Termál FC 0-2 (0-1) Gsz.: Ristic, Popin

Pénzügyőr SE: Hajdu (Szakács) - Luczek, Sokolowski, Bíró, Varga-Sebestyén (Hajdu), Karvalics (Balázs), Meggyes Balázs (Király), Pápai (Lesti), Jáky Szabó (Tóth), Aribi Hassan Khalifa (Praczkó), Szakolczai-Sándor (Sashegyi)

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs - Tóth, Bogunovic, Jagodics, Zulevs – Böröczky, Coroian, Florean, Ristic - Waltner, Haruna, csereként lehetőséget kapott: Horváth Gábor, Nyári Kálmán, Sasa Popin, Csizmadia Csaba, Bernando Frizoni, Benkő Krisztián, Smithd Bence és Csilus Tamás.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a klub megkezdte az ETO elleni találkozóra szóló jegyek árusítását. A pénztári nyitvatartás az alábbiak szerint alakul:

2014. augusztus 20. szerda: szünnap
2014. augusztus 21. csütörtök: 9 órától 12 óráig, 14 órától 17 óráig
2014. augusztus 22. péntek: 9 órától 12 óráig, 14 órától 17 óráig
2014. augusztus 23. szombat: 9 órától 13 óráig, 15 órától folyamatosan

A normál és vendégjegy 1.500, a nyugdíjas-diák 1.300 forintba kerül. A jegyek továbbra is névre szólóan készülnek, ezért mindenkinek rendelkeznie kell születési helyet és születési dátumot igazoló okmánnyal. Ez vonatkozik a 14 éven aluli gyermekekre és a PELC utánpótlás sportolóira is, akik a továbbiakban is 0 Ft-os jeggyel látogathatják a mérkőzéseket. A mérkőzés előtti torlódás elkerülése érdekében a vezetőség kéri a szurkolókat, hogy elővételben vásárolják meg belépőiket. A vendégszurkolók elővételben a hazai pénztáraknál is megválthatják belépőiket, szombaton a vendégpénztár 15 órakor nyit.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!