A városvezetés visszautasítja a Jobbik kijelentését


2010-02-22 16:56:41  | cikk: mo  | 


A városvezetés visszautasítja a Jobbik kijelentését főképe
Dr. Áldozó Tamás alpolgármester a Városházán tartott sajtótájékoztatón reagált egy a Jobbik szombati lakossági fórumáról tudósító újságcikkre, melyben ez áll:
„Erőss Bulcsú, a Jobbik helyi országgyűlési képviselő-jelöltje szerint a város vezetése nem tette lehetővé, hogy a gyűlést az érdeklődésnek megfelelő nagyságú helyszínen tartsák meg” – olvashatjuk a Veszprém megyei Napló mai számában. 
A városvezetés ezt a kijelentést határozottan visszautasítja. Dr. Áldozó Tamás úgy fogalmazott, a Jobbik a többi párttal azonos feltételek mellett szervezheti gyűléseit a városban. A Jobbik a Jókai Mór Művelődési Központtól összesen négy alkalommal bérelt helyiséget. A helyiségbérlet lehetősége – a jövőben is – minden párt számára fennáll, abban az esetben, ha a párt által szervezett program a JMK előre meghirdetett rendezvényeivel nem ütközik. Az alpolgármester hozzátette, tájékoztatást kértek a Jókai Mór Művelődési Központtól arra vonatkozóan, hogy a terembérlettel kapcsolatban érkezett-e megkeresés a Jobbik részéréről. A JMK szerint nem volt ilyen kérése a pártnak. A sajtótájékoztatón dr. Áldozó Tamás a következőket fűzte hozzá:
- Nagyon rossz üzenetértéke van annak, ha Erőss Bulcsú – feltételezem a pártelnök előtti védekezés céljából – olyan indokot fogalmaz meg a gyűlés esetleg méltatlan körülményeire magyarázatul, amely nem felel meg a valóságnak. Alapvetően ezt az eljárást tisztességtelennek tartom. Azt, hogy ebből milyen következtetéseket lehet levonni, a polgárokra bízom – fogalmazott az alpolgármester.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!