Hétvégén rajtol a kiemelt és az U21-es bajnokság


2014-08-14 20:51:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén rajtol a kiemelt és az U21-es bajnokság főképe
Az U21-es másodosztályú labdarúgó bajnokságban hétvégén kezdetét veszik a bajnoki küzdelmek. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata azonban nem lép pályára a nyitókörben, a Veszprém elleni találkozójukat ugyanis szeptember 9-ére halasztották, így Marton Miklós egy héttel tovább készülhet a kerettel.
- A tervezettnél egy héttel később kezdtük a munkát, az elmúlt három hétben, amit szerettünk volna gyakorolni, azt úgy érzem el is végeztük – mondta el Marton Miklós. Létszámban aránylag jók voltunk, az edzőmeccsek nem sikerültek jól, de a fejlődés szempontjából voltak pozitívumok. A bajnokságtól nehéz megmondani mit várok, ha teljes kerettel tudunk kiállni, nehéz lesz minket legyőzni, ha viszont sokan hiányoznak majd, nehezebb dolgunk lesz. Két játékrendszert gyakorolunk, 4-4-2-t és 4-3-3-at, az, hogy melyiket alkalmazzuk, az ellenfél játékától is függ.
Az U-18-as és U-16-os alakulat a kiemelt bajnokságban küzd majd, a nyitókörben ellenfelük idegenben a Puskás Akadémia lesz, majd jövő héten a Kecskemétet fogadják. Mindkét korosztályt Lantai Balázs viszi, aki néhány év után tért vissza a klub kötelékébe. A régi-új edző szerint vannak lemaradásaik, azért küzdenek, hogy ezeken minél előbb sikerüljön úrrá lenni.
- Nem szabad türelmetlennek lenni a gyerekekkel, azt látom, hogy nekünk nem az első tízbe kell bekerülnünk, hanem a tavalyinál mindenképp jobb eredményt elérnünk, túlzott lenne a csapatok elé egy olyat célt kitűzni, amit jelen pillanatban nem képesek elérni. Célunk, hogy az edzéseken az eltervezett taktikai felállást minél tökéletesebben végrehajtsuk. Az út elején járunk, sokat kell még dolgoznunk. A bajnokságban titkon szeretnénk a 10. hely környékén végezni, meglátjuk mire leszünk képesek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!