Korai Lombard búcsú a Magyar Kupától


2014-08-13 19:25:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Korai Lombard búcsú a Magyar Kupától főképe
A Lombard Pápa együttese a Magyar Kupa első fordulójában a Soroksár ellenfeleként a Haraszti úton lépett pályára. Az NB II-es bajnokság újoncához esélyesként érkezett a pápai gárda, még akkor is, ha Mátyus János előzetesen úgy nyilatkozott, elsősorban azoknak kíván lehetőséget adni, akik kevesebbszer jutottak szóhoz az eddigi szezonban, ennek ellenére szinte a legerősebb összeállításban futottak ki a pályára a fiúk, a mieink a Markek – Tóth G., Nagy T., Jagodics – Sluka, Faggyas, Zulevs, Csilus, Frizoni – Waltner, Popin összeállításban vágtak neki a találkozónak. A másik oldalon több ismerős névvel is találkozhattunk, hiszen a Sorokár jelenlegi keretében ott volt az a Farkas Attila és Kincses Péter, akik korábban játszottak már Pápán, a gárda sportigazgatója pedig az a Szűcs Mihály, aki aktív labdarúgóként négy évet játszott a Perutzban. Nagy meglepetéssel kezdődött a Lombard vendégjátéka, ugyanis mindjárt a harmadik percben Lovrencsics Gergő öccse, Lovrencsics Balázs vezetést szerzett a hazaiaknak, amivel a szünetre 1–0-s előnnyel ment a másodosztályú csapat – írja az nso.hu. A várt fordulat a második játékrészre nem érkezett meg, olyannyira, hogy növelte előnyét a Soroksár. A Ferencváros korábbi játékosa, Simita Gergő ment el a jobb oldalon, középen érkezett Tóbiás Zsolt, és kialakította a 2–0-s végeredményt, ezzel a Lombard Pápa búcsúzott a kupaküzdelmektől. Javítási lehetőség szombaton a Dunaújváros ellen kínálkozik.

Soroksár – Lombard Pápa 2–0 (1-0) (Gsz.: Lovrencsics B., Tóbiás)

Lombard Pápa: Markek – Tóth G., Nagy T., Jagodics (’46 Bogunovics) – Sluka, Faggyas, Zulevs (’55 Király), Csilus, Frizoni – Waltner (’46 Kenesei), Popin

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!