A DK jelen állás szerint egyedül indul az őszi önkormányzati választásokon


2014-08-12 18:13:48  | cikk: pt  | fotó: Demokratikus Koalíci  | 


A DK jelen állás szerint egyedül indul az őszi önkormányzati választásokon főképe
A Demokratikus Koalíció Veszprém megye 4. számú választókörzeti – Pápa és Vidéke – Szervezete Pápa városában várhatóan önállóan vág neki a közelgő helyhatósági választásoknak – olvasható a Demokratikus Koalíció pápai szervezetének hírportálunkhoz eljuttatott közleményében.

Az elmúlt hetek alatt a DK szorgalmazta az összefogást, nyitott volt minden demokratikus ellenzéki párt, így a szocialisták irányában is. A DK egyenrangú felek korrekt partneri viszonyát kínálta és teljeskörű együttműködést szeretett volna kialakítani. Az utolsó pillanatig nyitottak vagyunk egy korrekt, tisztességes, méltányos együttműködésre a demokratikus ellenzéki pártok bármelyikével – fogalmaz a közlemény.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!