Színházzá varázsolják az Esterházy-kastély udvarát


2014-08-12 17:50:37  | cikk: HuHa  | 


Színházzá varázsolják az Esterházy-kastély udvarát  főképe
A Labdarúgó Világbajnokság mérkőzéseinek vetítése után a hétvégétől ismét benépesül a felújítás alatt álló Esterházy-kastély már elkészült belső udvara. Mint arról már hírt adtunk, a gyönyörűen megújult kastélyudvar ad otthont a pénteken kezdődő Nyáresték az Esterházy-kastély udvarán című rendezvénysorozatnak.
A helyszín kialakítása már ma megkezdődött, az előadások technikai feltételeit biztosító szakemberek összeállították a színpadfedést, holnap telepítik a színpadelemeket és a nézőtérként szolgáló lelátót, csütörtökön pedig a hang- és fénytechnika is a helyére kerül.
Mint megtudtuk, a különleges élményt kínáló szabadtéri előadásokhoz hatalmas, közel 200 négyzetméteres, 1 méter magas színpadot építenek, a nézőtérként szolgáló mobil lelátó pedig ezer néző fogadására alkalmas.
A Nyáresték a Pápai Esterházy-kastély udvarán elnevezésű rendezvény első előadása pénteken (augusztus 15.) 20 óra 30-kor kezdődik: az ExperiDance Production táncosai és a Békéscsabai Jókai Színház művészei Szomor György rendezésében mutatják be Román Sándor koreográfiáját, a Frank Sinatra, a hang című musical show-t. Szombaton a Marica grófnő előadására várják a színházkedvelő közönséget, majd jövő csütörtökön folytatódik az öt előadásból álló rendezvény.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!