Tovább tesztelik a próbajátékosokat


2014-08-12 11:56:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább tesztelik a próbajátékosokat főképe
Egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Lombard Pápa labdarúgócsapatánál próbajátékon vesz részt a Kaposvár korábbi támadója, Jammeh Haruna és a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Károly Bálint. A klubtól kapott információk alapján a két labdarúgót a héten tovább teszteli a szakmai stáb, információink szerint mindkét játékost szívesen látná csapatában Mátyus János, a tárgyalások döntik el, hogy végül sikerül-e Pápára csábítani őket. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a tervek szerint a szokásos szurkolói ankétot leghamarabb szeptember első hetében rendezi meg a klub, a pontos időpont továbbra sem ismert.
A Lombardra a héten két tétmérkőzés vár, szerdán a Magyar Kupa első körében Soroksárra utaznak, majd hétvégén a Dunaújváros elleni bajnoki következik, melyet Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban rendeznek meg, mivel az újonc pályája továbbra sem alkalmas élvonalbeli mérkőzés megrendezésére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!