Városi szolgáltatók egy helyen


2014-08-09 19:52:40  | cikk: HuHa  | 


Városi szolgáltatók egy helyen főképe
Ősszel új irodaházban működik a Közszolg Kft.: egy helyen alakítják ki az ügyviteli irodákat és az ügyfélszolgálatot. A hulladékszállítás- és kezelés kötelező közszolgáltatását ellátó cég az Árok utca sarkán lévő épületbe költözik, mely korábban az Egyesített Szociális Intézmények egyik telephelyeként funkcionált. A birtokba vétel előtt teljes felújítás zajlik az épületben, a leromlott állagú sarokház csak ezután lesz alkalmas betölteni új feladatát. A munkálatok során kicserélik a teljes elektromos hálózatot, a funkcióváltás belsőépítészeti átalakításokat igényel, a korszerű energetikai üzemeltetéshez ki kellett cserélni a nyílászárókat, megújulnak a burkolatok és a festések, és teljesen megújult a tető is – tájékoztatta hírportálunkat Mészáros Csaba, a Közszolg Kft. ügyvezetője az építkezés bejárásán. A 45 millió forintos beruházás várhatóan szeptember közepére fejeződik be.
Az Árok utcai épületben azonban nemcsak a Közszolg Kft. kap helyet. A tervek szerint minden önkormányzati szolgáltató itt alakítja ki ügyfélszolgálati irodáját, hogy a lakosok a legkényelmesebben intézhessék ügyeiket.
-A közigazgatásban már tapasztalható az a szervezeti változás, hogy valamennyi közigazgatási ügyet lehetőleg egy helyen lehessen intézni, ezek a kormányablakok. És míg a gáz- és áramszolgáltatók kivonultak a városból és csak bonyolult telefonos kapcsolattal lehet őket elérni, addig ezt a városi szolgáltatók nem engedhetik meg maguknak és mi minél komfortosabb ügyintézési lehetőséget szeretnénk biztosítani a lakosság számára. Ezt tervezzük ebben az épületben – közölte Áldozó Tamás polgármester a felújítás megtekintésekor.  Mint mondta, a Közszolg Kft. teljesen ebbe az épületbe költözik, az ügyfélszolgálati térben kap helyet a Vízmű ügyfélirodai szolgáltatása, valamint a Méki-R Kft., de szeretnék, hogy a Városgondnokság lakossági ügyintézőit is itt lehessen elérni.
 A Közszolg várhatóan szeptember közepén költözik az Árok utcába, ezt követően a többi szolgáltató ügyfeles munkatársai is beköltözhetnek. Az épületet úgy alakítják ki, hogy a nagy ügyféltérben kialakított munkapultoknál kapjon helyet valamennyi cég ügyintézője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!