A Kecskemét győzni jön Pápára


2014-08-08 10:29:52  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


A Kecskemét győzni jön Pápára főképe
Szombaton 18:30-kor a Kecskemét ellen folytatja a bajnoki küzdelmeket a Lombard Pápa. A csapat az idegenbeli Videoton elleni vereség után egy héttel később hazai közegben bravúros győzelmet aratott a Ferencváros felett, hétvégén pedig ismét a Perutzban szerepelnek a fiúk. A kecskemétiek teljesítménye eddig messze alulmúlja Bekő Balázs vezetőedző várakozásait, a KTE a nyitókörben kikapott a Fraditól, majd a Haladás is két vállra fektette őket, jelenleg nulla ponttal az utolsó előttiek a tabellán. A lila-fehérek vezetőedzője mindenképp jobb folytatást remél Pápán.
- Meg kell szerezni az első győzelmünket! Ennél sokkal jobban, összeszedettebben tudunk futballozni. A kreativitást hiányoltam a Haladás ellen, hogy ne úgy dolgozzunk a pályán, mintha tíz robot játszana. Nem csak az alapdolgok elvégzésére kell törekedni, több emóciót, több érzelmet kell tenni a játékba. Ha ezt hozzá tudjuk tenni, akkor elkezdhetjük a pontok gyűjtését – nyilatkozta Bekő Balázs a hivatalos honlapnak.
A Lombard Pápa a 10. helyről várja a folytatást, kétségtelenül jót tett a csapat önbizalmának a siker, ám az FTC ellen több bravúrt is bemutató Szűcs Lajos szerint akkor lesz igazi értéke a Ferencváros elleni sikernek, ha a Kecskeméttel szemben itthon tartják a három pontot.
- Nagyon nehéz mérkőzésre számítok szombaton – fogalmazott a lombardfcpapa.hu-nak a csapatkapitány. Most sokan azt gondolják, hogy a Kecskemét nem képvisel olyan játékerőt, mint esetleg a Ferencváros, én azonban azon a véleményen vagyok, hogy a szombati összecsapás nehezebb lesz, mint a Fradi elleni mérkőzés volt. A hírös városiak két vesztes találkozó után érkeznek hozzánk, és azon lesznek, hogy megszerezzék első bajnoki pontjaikat. Mi viszont ezt szeretnénk meggátolni, és azon leszünk, hogy minden erőnkkel és koncentrációnkkal elérjük az újabb győzelmet.

A találkozóra az alábbi időpontokban lehet jegyet váltani:
- Augusztus 8. (péntek) 9-12 óráig valamint 14-től 17 óráig
- Augusztus 9. (szombat) 9-12 óráig valamint 15 órától folyamatosan

A jegyek továbbra is névre szólóan készülnek, ezért mindenkinek rendelkeznie kell születési helyet és születési dátumot igazoló okmánnyal, ez vonatkozik a 14 éven aluli gyermekekre, a PELC utánpótlás játékosaira is, akik továbbra is nulla forintos jeggyel tekinthetik meg a mérkőzést. A klub vezetősége kéri a szurkolókat, hogy aki teheti a pénztárak előtti torlódás elkerülése érdekében elővételben váltsa meg belépőjét. A jelenlegi szabályozás értelmében a hazai és vendég drukkereknek ezen a bajnokin még nem kell rendelkezniük szurkolói kártyával.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!