Két próbajátékos igyekszik meggyőzni Mátyus Jánost


2014-08-06 13:14:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: kaposvarmost.hu  | 


Két próbajátékos igyekszik meggyőzni Mátyus Jánost főképe
A napokban két labdarúgó érkezett próbajátékra a Lombard Pápa keretéhez – tudtuk meg Glatz Lajos technikai vezetőtől. Egyikük a Kaposvár korábbi labdarúgója, a 23 éves támadó, Jammeh Haruna. A gambiai válogatott pályafutását a Samger Labdarúgó Klubnál kezdte, 2009 nyarán a Budapest Honvéd tartalékcsapatába került, ahol 26 NB II-es mérkőzésen játszott, és három gólt szerzett. Két év után átigazolt a Kaposvári Rákóczi FC-hez, a 2013/2014-es élvonalbeli bajnokságban 11 alkalommal jutott szóhoz a Rákóczinál, gólt nem szerzett, de a Ligakupában és a Magyar Kupában is betalált, a Kaposvárral július közepén bontott szerződést.
Harunával együtt készül a 21 esztendős Károly Bálint is, aki a Puskás Akadémia színeiben egy esztendővel ezelőtt mutatkozott be az élvonalban, majd játszott a Ligakupában és az U21-es pontvadászatban. A középpályást januárban kölcsönadták Békéscsabára, ahol kilenc NB II-es meccsen jutott szóhoz, kölcsönadása június 30-án járt le.

A két játékos sorsa legkésőbb holnapig eldől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!