A nagypályás játékot gyakorolja U14-es csapatunk


2014-08-06 12:30:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A nagypályás játékot gyakorolja U14-es csapatunk főképe
Három hete edz az U14-es bajnokságra a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulata. Orovecz András tanítványai az előttük álló kiírásban szerepelnek majd először nagypályán, korábban a Bozsik Programban szűkített pályán, 8+1-es felállásban keresztbejátszottak. Ma délelőtt az Üstökös FC Győr ellen második felkészülési találkozójukat vívták, a fiatalok magabiztos, 5-0-s győzelmet arattak.
- Elég foghíjasan készülünk a rajtra, ugyanis sokan nyaralnak, és emiatt nem tudnak edzésre járni – mondta el Orovecz András. Folyamatosan próbáljuk elsajátítani és megszoktatni a gyerekekkel a nagypályás játékot, egyelőre furcsa nekik, sokkal nagyobb a tér, meg kell tanulni a helyezkedést, a toldást, szokni kell még ezt a fajta játékot, de reményeim szerint minden rendben lesz a bajnoki rajtra. Ez volt a második felkészülési találkozónk, ahogy az elmúlt alkalommal, most is fölényesen nyertünk, de nem szabad ebből messzemenő következtetéseket levonni. A támadójátékunk már kezd összeállni, most azon fáradozunk, hogy a védelem is megfelelően működjön.
Orovecz András elmondta, nem ismeri leendő ellenfeleik játékerejét, de bízik benne, hogy folyamatos lesz a gyerekek fejlődése, ami majd hozzásegítheti őket a jó eredményekhez. A csapat szombaton újabb edzőmeccset játszik, ezúttal Gyirmót érkezik Pápára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!