Jegyinformációk a Ferencváros elleni mérkőzésre


2014-07-31 12:31:13  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: lombardfcpapa.hu  | 


Jegyinformációk a Ferencváros elleni mérkőzésre főképe
Az augusztus 3-ai Lombard Pápa – Ferencváros bajnoki mérkőzésre már július 30-án, szerdán megkezdődött a jegyértékesítés. A hazai szurkolók a nagy érdeklődésre való tekintettel szinte egész héten megválthatják belépőjüket a zöld-fehérek elleni találkozóra, a pénztárak a következő időpontokban várják a pápai szimpatizánsokat:

Július 31. (csütörtök) 14 és 17 óra között

Augusztus 1. (péntek) 9 és 12 óra között valamint 14 és 17 óra között

Augusztus 2. (szombat) 9 és 12 óra között

Augusztus 3. (vasárnap) 9 és 12 óra között valamint 13:30-tól folyamatosan

A tavaszi gyakorlatnak megfelelően a jegyek névre szólóan készülnek, ezért mindenkinek rendelkeznie kell születési helyet és születési dátumot igazoló okmánnyal, ez a 14 éven aluli gyermekekre is vonatkozik, ők továbbra is 0 forintos jeggyel látogathatják a mérkőzést. A pénztárak előtti torlódás elkerülése érdekében a klub vezetősége kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolják meg belépőiket a meccsre.

Változás történt azonban a vendégszurkolói jegyértékesítésben. A törvényi és biztonsági előírások figyelembe vételével a vendégszektorba Budapesten és Pápán csak elővételben lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján a vendégpénztárak már nem nyitnak ki! A vendégszurkolóknak a jegyvásárláshoz szurkolói kártyát kell bemutatniuk.

Elővételi pénztárak a Perutzban:

Július 31. (csütörtök) 14 és 17 óra között

Augusztus 1. (péntek) 9 és 12 óra között valamint 14 és 17 óra között

Augusztus 2. (szombat) 9 és 12 óra között

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!