Nyerjen Lombard ajándékcsomagot!


2014-07-23 11:29:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyerjen Lombard ajándékcsomagot!  főképe
Július 26-án indul a 2014/2015-ös labdarúgó szezon, ebből az alkalomból ismét játékra invitáljuk kedves Olvasóinkat. Ahogy korábban, ezúttal is a leggyorsabban és legügyesebben tippelő kaphatja meg a Lombard Pápa ajándékcsomagot, mely címerrel ellátott korsót, hátitáskát, tollat, hűtő mágnest, öngyújtót tartalmaz. Amennyiben részt szeretne venni a játékban nincs más dolga, mint a július 26-án 18:30-kor kezdődő Videoton – Lombard Pápa mérkőzés végeredményét helyesen megtippelni, a végeredményt pedig névvel és telefonszámmal ellátva legkésőbb a mérkőzés kezdetéig a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címre elküldeni. A nyertest telefonon értesítjük, amennyiben helyes megfejtés nem érkezik, legközelebb a Ferencváros elleni hazai találkozóra várjuk a helyes tippeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!