Három PELC nevelés is Veszprémben folytatja


2014-07-22 11:29:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három PELC nevelés is Veszprémben folytatja főképe
Az NB III nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC-nél folytatja pályafutását a Pápai Egyesített Labdarúgó Club három korábbi labdarúgója, Bolla Gergő, Venczel Zoltán és Baldauf Konrád, akik a Lombard Pápával 2013 novemberében profi szerződést is kötöttek. Mindhárom játékos néhány hete a megyeszékhelyiekkel készül, legutóbb pedig az Ajka elleni felkészülési mérkőzésen lehetőséget is kaptak Simon Attila vezetőedzőtől. A veszprémiek mestere a lefújást követően a megyei napilapnak elmondta, a pápai próbajátékosok beváltak, így a Veszprém FC-vel szerződést is kötöttek. A védelemben bevethető Venczel Zoltán az U-21-es bajnokságban 21 mérkőzést játszott, mindannyiszor kezdő volt, hét alkalommal talált be az ellenfél hálójába. A bekk a Paks ellen csereként már az élvonalban is bemutatkozhatott, a Ligakupában két alkalommal jutott szóhoz. A védekező középpályás Bolla Gergő szintén az U-21-es pontvadászatban szerepelt, a Ligakupa középdöntőjében csereként lépett pályára. A szélső Baldauf Konrád nyolc gólt szerzett az U-21-es bajnokságban, az OTP Bank Ligában és a Ligakupában is többször ott volt a keretben, utóbbi sorozatban három alkalommal szóhoz is jutott, egyszer kezdőként.
Veszprémben változatlanul figyelik a szintén Pápáról érkezett Illés Martin teljesítményét, szerződtetéséről a héten születhet döntés.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!