Magyar Kupa: Augusztus 13-án játszik a Lombard


2014-07-22 10:40:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Magyar Kupa: Augusztus 13-án játszik a Lombard főképe
Július 14-én a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették a 2014/2015-ös Magyar Kupa idény első fordulójának párosításait. A kupasorozat lebonyolítása megváltozott az előző idényekhez képest, ugyanis az élvonalbeli és az NB II-es csapatok már az első fordulóban bekapcsolódnak a sorozatba. A Lombard Pápa az NB II-be feljutott Soroksárhoz utazik. Az MLSZ elkészítette a mérkőzések hivatalos időpontjait, az első forduló hivatalos játéknapja augusztus 9. és 10., ám ezen a szombat-vasárnapon NB I-es fordulót rendeznek, ezért az élvonal csapatai augusztus 12-én, kedden, illetve 13-án, szerdán játsszák le kupamérkőzésüket. Ennek értelmében a Lombard Pápa augusztus 13-án, szerdán 17 órai kezdettel, négy nappal a Kecskemét elleni bajnoki után és három nappal a dunaújvárosi idegenbeli találkozó előtt lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!