Színházi fesztivál a kastély udvarán


2014-07-21 17:38:02  | cikk: mo  | 


Színházi fesztivál a kastély udvarán főképe
Nagyszabású szabadtéri színházi fesztivált szervez Pápa Város Önkormányzata az Esterházy-kastély udvarán. A többféle műfajt felvonultató programsorozatot augusztus 15-23. között rendezik meg, melyre nemcsak Pápáról és a környékről, de távolabbi településekről is várnak érdeklődőket – fogalmazott sajtótájékoztatóján Áldozó Tamás. A polgármester közölte azt is, az öt produkciót egy több mint 1000 fő befogadására alkalmas, közel négy méter magas lelátóról élvezheti a közönség. A hasonló rendezvényekre kiválóan alkalmas kastély udvarán építenek egy nagyméretű színpadot is, megfelelő hang-és fénytechnikával felszerelve.
- Hagyományteremtő szándékkal szervezzük a színházi fesztivál, idén a város 800 éves jubileuma kapcsán. Azt reméljük, hogy a rendezvény visszatérő augusztusi programja lesz a régiónak, olyan rendezvénye, amely méltó rangot vív ki magának a fesztiválok között – emelte ki a polgármester, majd hozzáfűzte, a színházi fesztivált három helyi gazdasági társaság is támogatja.

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, az öt előadásra már lehet jegyeket és bérleteket váltani. Az ügyvezető kiemelte a bérletvásárlás lehetőségét, mellyel 2500 forintot takaríthatnak meg azok, akik valamennyi előadást szeretnék megtekinteni. Az egyes produkciók egyébként eltérő jegyárak mellett érhetők el. Jegyeket és bérleteket a Galéria Bisztróban (este 10 óráig), a Tourinform Irodában, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ pénztárában vásárolhatnak az érdeklődők, de megrendelhetik interneten is, az esterhazykastely@papa.hu e-mail címen.

A műsorban szerepel az ExperiDance két produkciója is, de lesz operettelőadás, Kormorán koncert és bemutatják a Veszedelmes viszonyok című darabot is. Mindezt az Esterházy-kastély udvarán, igazán különleges környezetben, minőségi hang- és fénytechnika mellett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!