Megújul a tókerti sporttelep kerítése


2014-07-21 15:05:34  | cikk: mo  | 


Megújul a tókerti sporttelep kerítése főképe
A Spartacus-pályaként ismert tókerti sporttelep ad otthont a PELC utánpótlás-edzéseinek, a Munkácsy-iskola sportfoglalkozásainak és a diákolimpiai versenyeknek. Ebből kifolyólag fontos szerepet tölt be a város sportéletében – erősítette meg a beruházás szükségességét Áldozó Tamás. A polgármester emlékeztetett, néhány évvel ezelőtt felújították a salakos pályát, fejlesztették a középső pálya világítását, emellett megújult a telep kerítésének Fiumei utcai oldala is.

A városi beruházás keretében most megtörténik a sporttelep több helyen életveszélyessé vált, leromlott állapotú kerítésének felújítása. A fejlesztés keretében 584 méter kerítést építenek meg a szakemberek. A területet két oldalon drótfonatos, a Negyedik utca felől pedig fémkerítés határolja. A városvezető elmondta, ez utóbbit betonalappal építi meg a kivitelező, és egy kaput is terveztek a telep ezen oldalára. A munkálatokhoz szükséges tereprendezés már megtörtént, a kerítés megépítése pedig ütemesen zajlik.
A sajtótájékoztatón kiderült, a sporttelep mögötti területet nem kerítették hozzá a létesítményhez. Miután a városvezetés e területnek meghatározott funkciót nem szán, itt akár egy parkot is ki lehetne alakítani a jövőben – jegyezte meg Áldozó Tamás.

A polgármester hozzátette, a fémkerítés mellett, a Negyedik utca irányában egy labdafogó hálót is kifeszítenek a szakemberek, hiszen a lakosság részéről többször érkezett panasz arra vonatkozóan, hogy a műfüves pályáról kirepülő labda veszélyezteti ablakaikat. Áldozó Tamás elmondta, a teljes beruházás összköltsége közel 15 millió forint. A kivitelezés néhány héttel ezelőtt kezdődött, és várhatóan július végén fejeződik be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!