Triciklit adományozott az Eco Textil Alapítvány


2014-07-18 11:07:04  | cikk: mo  | 


Triciklit adományozott az Eco Textil Alapítvány főképe
Az Egyesített Szociális Intézmények Gondozási Központja közreműködésével egy háromkerekű triciklit ajándékozott a Fogyatékosok Nappali Intézménye egyik ellátottjának az Eco Textil Alapítvány. Tatár Katinka ma reggel vette birtokba a kerékpárt. A fiatal lány és édesanyja nagyon örült az adománynak, hiszen így mindketten kerékpárral közlekedhetnek a városban. Az édesanya elmondta, sajnos soha nem engedhették meg maguknak, hogy Katinka közlekedését egy ilyen triciklivel könnyítsék meg, ezért nagyon hálásak az alapítványnak és a Gondozási Központnak is. A belvárosban élő családtól megtudtuk, ezzel a kerékpárral járnak majd gyógytornára és bevásárolni is.

Az Eco Textil Alapítvány északnyugat-dunántúli képviselője elmondta, az elmúlt két hétben 30 konténert helyeztek ki a szelektív szigetek mellé, melyekbe használt ruhaneműt dobhat a lakosság. Az Eco Textil üzemében az összegyűjtött használt ruha újrahasznosítása zajlik. A gyár 1200 fős kollektívájának fele fogyatékkal élő, az alapítvány éppen ezért kiemelten támogatja a sérült gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket. Huszár Tamás hozzátette, a pápai kistérség és Pápa rendkívül együttműködő volt, örömmel álltak az ügy mellé, így az első háromkerekű triciklit itt a városban adták át, melyet a kistérségben és Dunántúl-szerte újabbak és újabbak követnek.

Huszár Tamás reményét fejezte ki a tekintetben, hogy a lakosság előszeretettel fogja használni a szelektív hulladékgyűjtő szigetek mellett elhelyezett ruhagyűjtő konténereket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!