Rablók a rács mögött


2014-07-18 07:29:48  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 18 éves, egy 20 és egy 23 éves pápai fiatalember ellen folytatott nyomozást, akik a megalapozott gyanú szerint két egymást követő napon két idős személy kezéből tépték ki a kézitáskát.
A rendelkezésre álló adatok szerint a legfiatalabb gyanúsított 2014. február 18-án a Pápa, Huszár lakótelep mellett a járdán sétáló idős hölgy (80 éves) mellett elhaladva a kezéből kitépte a kézitáskáját, majd azzal és másik két társával együtt elmenekült a helyszínről.
Az előző cselekmény sikerén felerősödve 2014. február. 19 napján a Pápa Vajda lakótelep mellett a járdán sétáló idős hölgy (76) kezéből ismét az előző napival megegyező módszerrel követte el táskakitépő bűncselekményét a három gyanúsított.
Mindkét esetben egy-egy darab női bőrből készült táska volt a zsákmány, a benne lévő iratokkal és több ezer forint készpénzzel együtt.
Az eljáró hatóság a rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait 2014. július 3-án vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek