Hazai rendezésű gyerek vízilabda torna


2010-02-21 12:26:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Hazai rendezésű gyerek vízilabda torna főképe
Hármas tornát rendeztek a gyerek II korosztálynak (1997, 1998, 1999-ben születettek) a Várkertfürdőben. A Pápai SE-Thermál vízilabdázói két mérkőzésen voltak érdekeltek, Nagykanizsa és Balatonfűzfő hasonló korú pólósai ellen szálltak vízbe. Bár a hazaiaknak nem sikerült győzelmet kiharcolnia, Cseh László mégsem volt csalódott a lefújást követően.

- Tudni kell ezekről a csapatokról, hogy Kanizsa ötöt, a Fűzfőiek négyet edzenek egy héten, szemben a mi két tréningünkkel. Utóbbiak ellen kezdtük a tornát, sajnos 17-14-ra kikaptunk. Érdekes dolog, hogy mikor 1 gólra sikerült feljönnünk, annyira megremegett a fiatalok keze, hogy elveszítettük a labdát, lefordultak rólunk és gólokat kaptunk. Ez mind a rutin hiánya, amit csak ilyet tornákon lehet megszerezni. Nagykanizsa ellen az volt a cél, hogy minél jobban megszorongassuk őket, ami sikerült is, mind védekezésben, mind támadásban fel tudtuk venni velük a versenyt, sajnos ez a győzelemhez nem volt elég, 14-11 arányban elvesztettük a mérkőzést.

A tornát a PSE-Thermál és Balatonfűzfő előtt Nagykanizsa nyerte, a torna gólkirálya 14 találattal a hazai színeket erősítő Adorján Dávid lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!