Újabb négy játékos folytatja Lombard mezben


2014-07-17 12:54:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Újabb négy játékos folytatja Lombard mezben főképe
Bernardo Frizoni, Milan Bogunovic, Márian Sluka, Vadims Zulevs, Faggyas Milán és Badics Patrik után újabb labdarúgókat szerződtetett a Lombard Pápa – tudtuk meg Szemán György klubigazgatótól. A klub vezetőségének sikerült megegyeznie a Ferencvárossal, így egy évre kölcsönbe Pápára került az 1992-es születésű támadó, Gál Szabolcs valamint a 19 éves középpályás Csilus Tamás, aki gyermekkora óta a Ferencváros utánpótlásában focizott, majd 2013 februárjában Ligakupa mérkőzésen épp a Lombard ellen bemutatkozott az első csapatban, majd néhány héttel később szintén a mieink ellen bajnoki mérkőzésen is pályára lépett. Szintén már csak néhány papír és egy aláírás választja el a Lombardtól Benkő Krisztiánt, a támadó Svédországból teszi át a székhelyét a Perutzba. A rutinos Waltner Róbert is Lombard mezt húz az előttünk álló szezonra, a 37 éves korábbi válogatott, egykori gólkirállyal egy éves kontraktust kötöttek. A klubigazgató hozzátette, még egy-két játékos érkezésre várható, ugyanis legalább 22-25 fős kerettel szeretnének nekivágni a Magyar Kupával, Ligakupával tarkított bajnoki szezonnak.
A Lombard július 19-én 11 órai kezdéssel Szlovákiában a Duslo Sala ellen játssza következő felkészülési mérkőzését.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!