U19 EB: Ismét szemléztek az UEFA illetékesei


2014-07-16 16:06:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U19 EB: Ismét szemléztek az UEFA illetékesei főképe
Szerda délután utolsó előtti látogatásukat tették a Perutz Stadionban az UEFA és a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei, hogy megtekintsék, hol tartanak a Pápán kedden kezdődő U19-es labdarúgó Európa-bajnokság előkészületei. Pierpascal Larotonda, az UEFA projektigazgatójának vezetésével a küldöttség a pálya mellett minden egyes öltözőt, irodát megtekintett, az UEFA igen szigorú szabályokat támasztott a rendező helyszínek felé, mint megtudtuk, a feltételeket 150 oldalas anyag tartalmazza. Számtalan előírásnak kell megfelelni, kezdve a stadionokkal kapcsolatos szabályzatoktól, a pálya minőségén át egészen a médiát kiszogáló körülményekig. Ottjártunkkor épp a kontinensviadal hivatalos szponzorainak tábláit helyezték el, és az internetet építették ki.
A projektigazgató elégedettségének adott hangot a stadionnal kapcsolatban, mint mondta, rendben haladnak az előkészületek, már csak néhány apróság van hátra. Tóth Péter, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ügyvezető igazgatója is úgy nyilatkozott, minden a tervezetteknek megfelelően halad.
- Egy nagyon komoly Európa-szintű rendezvényről beszélünk, ezért az UEFA és az MLSZ minden helyszínt többször is végigjár és egyeztet a mérkőzéseknek helyszínt biztosító csapattal. Mostanra eljutottunk odáig, hogy a küldöttség szemlézi a teljesen mérkőzés állapotba hozott pályát és a kiszolgáló-létesítményeket, az öltözőket és a Sportcsarnokot, ugyanis az egyik mérkőzésnapon duplameccset rendezünk, és ezt csak úgy tudjuk kiszolgálni, hogy a két csapat és a játékvezetők a csarnokban kapnak elhelyezést. Megpróbálunk mindent megtenni és igyekszünk minél jobb házigazdák lenni.

Pápán július 22-én kedden rangadóval indul a torna, 18 órai kezdettel Németország – Szerbia, 21 órától Bulgária - Ukrajna párosítást rendeznek. A második játéknapon július 25-én pénteken 20:15-től Szerbia Bulgáriával csap össze.

A jegyárakról:
Az Európa-bajnokság mérkőzéseit névre szóló jegyekkel lehet látogatni. A mérkőzésekre szóló jegyekhez 500 forintos egységáron lehet hozzájutni, de csoportos kedvezményekkel ennél is jutányosabb áron lehet belépőt vásárolni: tíz darab jegy vásárlása esetén az ár 200 forintra, ötven darab esetén 100 forintra csökken, vagyis tíz darab belépő 2000, ötven darab 5000 forintért váltható. A jegyeket interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban (iroda kereső: www.eventim.hu/hu/outletek). Az 50 fős kedvezménnyel árusított jegyeket az info@tex.hu email címen lehet igényelni.
A Gyermekszektor program keretében ismét lehetőség nyílik ingyenes belépőket igényelni intézmények, egyesületek részére, minimum 10 fős csoportok esetében. A jegyek ingyenesek a 14 éven aluli gyerekeknek és kísérőiknek egyaránt. Jegyigényeiket a gyermekjegyek@mlsz.hu címre küldjék el.

A jegyigénylés feltételei:
1. 14 év alatti iskolás gyermekek esetében az intézmény igényelheti a jegyeket (9 gyerek után 1 kísérő).
2. Egyesületek is igényelhetnek a gyerek csapatok számára (9 gyerek után 1 kísérő).

A jegyeket korlátlan mennyiségben lehet igényelni, azonban a jegyigényléseket érkezési sorrendben fogadják a jegyek keretszámára való tekintettel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!