Lombard: Hat labdarúgó aláírt, Szűcs és Markek hosszabbított


2014-07-16 12:09:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: Hat labdarúgó aláírt, Szűcs és Markek hosszabbított  főképe
A Lombard Pápa hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint eredményre vezettek az elmúlt napokban, hetekben lezajlott tárgyalások és egyeztetések, ugyanis gondos előkészületek után hat új játékost szerződtetett a klub, két jelenlegi játékosukkal pedig szerződést hosszabbítottak. A bakonyaljai alakulat hároméves szerződést kötött a 24 éves brazil Bernardo Frizonival, aki bal oldali védőként és középpályásként is bevethető. Szintén a Lombard Pápa csapatát erősíti Milan Bogunovic, a 31 éves szerb védővel két éves kontraktust kötöttek, csakúgy mint a 35 éves szlovák középpályással, Márian Slukával. Mindhárom labdarúgó a Zalaegerszegi TE csapatától érkezett a Perutzba. Visszatért Pápára két éves szerződéssel Vadims Zulevs, a 26 éves észt középpályás korábban már játszott a Lombardban. Szintén új igazolás Faggyas Milán, a 25 éves középpályás két éves kontraktusra szignálta a nevét, ő Sopronból költözik Pápára, a Pápai Egyesítet Labdarúgó Club (PELC) korosztályos csapatából pedig három éves szerződést kötöttek a 18 éves Badics Patrikkal.
A legnagyobb erősítés, hogy újabb egy évvel meghosszabbították Szűcs Lajos kontraktusát valamint a nyáron lejáró szerződésű hálóőrrel, Markek Tamással három éves új megállapodást kötöttek.
Rajtuk kívül várható még további labdarúgók érkezése, a Ferencvárossal szóban már megegyeztek a tehetséges középpályás, Csilus Tamás kölcsönvételéről, valamint Benkő Krisztián leigazolása is napirenden van, a fiatal csatár Svédországból szerződik Pápára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!