Frizoni megegyezett a Lombarddal


2014-07-15 13:51:32  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb2.hu  | 


Frizoni megegyezett a Lombarddal főképe
Bár hivatalosan még a Lombard Pápa vezetősége nem erősítette meg, szinte biztos, hogy a pápai klubnál folytatja pályafutását Bernardo Frizoni. A labdarúgó miután együtt készült Mátyus János csapatával, múlt héten közös megegyezéssel szerződést bontott a Zalaegerszeggel. Az igazolást az is alátámasztja, hogy a brazil futballista a legnagyobb közösségi portálon már el is köszönt a zalai szurkolóktól.
- Szeretném megköszönni az összes szurkolónak, fociszeretőnek és rajongónak, akik az elmúlt két évben a ZTE színeiben követték a pályafutásomat. Köszönöm azoknak is, akik valamilyen módon rávilágítottak a másik oldalra, nagyon sokat tanultam, ezáltal én is jobb játékossá váltam. A mai napon azonban véget ért ez a korszak, a ZTE és én közös megegyezéssel elengedjük egymás kezét, az új életszakasz pedig egyúttal el is kezdődik számomra, a Lombard Pápa színiben. Soha nem fogom elfelejteni az itt eltöltött időt, továbbra is szurkolok Nektek, valamint ennek a különleges két edzőnek, Lendvai Mikinek valamint Preisinger Sándornak, akik sok mindenre megtanítottak engem, nem felejtelek el Titeket. A Pápa szurkolóinak pedig üzenem: keményen fogok dolgozni a csapat sikereiért és remélem, hogy sok boldog pillanatunk lesz együtt! Hamarosan találkozunk, hajrá ZTE és HAJRÁ PÁPA!

Úgy tudjuk, ma több próbajátékos is aláírja szerződését a Lombardnál, bővebb tájékoztatást holnapra ígértek a klubnál.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!