Takarítógépet kaptak a Napsugár bölcsisek


2014-07-15 13:26:46  | cikk: Babos Petra  | 


Takarítógépet kaptak a Napsugár bölcsisek főképe
Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának jóléti szolgálati felelősei két multifunkcionális takarítógépet adományoztak mintegy 200.000 forint értékben a Napsugár Bölcsődének. A nagyértékű adományt ma délelőtt adta át Miller Elder szolgálati képviselő Beke Ágnes bölcsődevezetőnek.
Az ünnepségen részt vett még Unger Tamás alpolgármester és Benecz Rita, az Emberi Erőforrás Osztály vezetője is.
Beke Ágnes hírportálunknak elmondta, kivételes és rendkívüli alkalom, hogy egyházi adományt vehetnek át. Nagyon örülnek és hálásak az ajándékért, ami mostantól megkönnyíti majd a munkájukat.
- A gyerekek játéktevékenységének fontos színtere a szőnyeg, a padozat, nem mindegy tehát, hogy az milyen tisztaságú. Eddig béreltünk ilyen készüléket, mostantól azonban már nem kell, hiszen rendelkezésünkre áll.
Beke Ágnes hozzátette még, Pápa Város Önkormányzatának segítségével további gépeket fognak vásárolni a jövőben, mint például mosogatógépet, szeletelő gépet, szárítógépet és fűnyírót.
Miller Elder hozzáfűzte, örömmel támogatták a bölcsődét feleségével, s remélik, a jövőben is hozhatnak hasznos ajándékokat, melyek az apróságok tisztább környezetét biztosítják.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!