Tippverseny: A nyitómeccsel vitték el a fődíjat


2014-07-14 16:20:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tippverseny: A nyitómeccsel vitték el a fődíjat főképe
A vasárnapi Németország – Argentína (1-0) világbajnoki döntővel zárult Brazíliában a 20. labdarúgó világbajnokság. A világeseményt az Esterházy kastély udvarán felállított sátorban is sokan követték, Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője mai sajtótájékoztatóján sikeresnek értékelte a kezdeményezést, jól mutatja ezt az is, hogy a világesemény 64 mérkőzése alatt 2128 fizető vendég foglalt helyet az óriáskivetítő előtt és több ezer(!) liter sör fogyott el. A nyilvános vetítés a külföldiek körében is igen népszerű volt, a legnagyobb létszámmal a hollandok képviseltették magukat, de németek és amerikaiak is szép számban buzdították válogatottjukat.
- A nagyobb csoportrangadókon és az elődöntők során magas nézőszámot regisztráltunk, a tegnapi döntőn pedig rekordlátogatottságot jegyezhettünk fel, 210-en váltottak belépőt, ennél természetesen többen voltak, hiszen a 14 év alattiak ingyen tekinthették meg az összecsapásokat. Nyereményjátékot is hirdettünk, a legjobban tippelők között naponta ajándékutalványt sorsoltunk ki, fődíjként pedig egy 50.000 forint értékű vásárlási utalvány talált gazdára, melyet a Pápai Hús 1913. Kft. ajánlott fel. Szeretnék köszönetet mondani a Kábelszat 2002 Kft.-nek, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre sem a magyar, sem a holland nyelvű közvetítés, ugyanis a holland vendégek nagy száma miatt a nyilvános közvetítések egy része holland nyelven folyt, ami biztos vagyok benne, hogy országos szinten is ritkaságszámba ment.
A tippversennyel kapcsolatban Boros Katalin elmondta, a vb ideje alatt 689 szavazócédulát dobtak az urnába, ebből 61 volt helyes tipp. A nyertest dr. Áldozó Tamás sorsolta ki, a szerencse végül Gyeginszky Andornak kedvezett, aki a Brazília – Horvátország nyitómeccset (3-1) tippelte meg helyesen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!