Színes kavalkád a Várkertben


2014-07-12 22:29:13  | cikk: Babos Petra  | 


Színes kavalkád a Várkertben főképe
Gyermekzsivajtól volt hangos ma a Várkert, hiszen az árnyékot adó fák lombjai alatt zajlott a 9. Pegazus Parádé. A kétnapos gyermekfesztivál ezúttal a muzsika jegyében telt. A két nap során a gyerekek rengeteget játszhattak, nevethettek és persze ismerkedhettek a muzsikával.

Szombat délután a Pegazus Színház Kelekótya Kiskakas című vidám, zenés bábjátékát láthatták az érdeklődők, majd Parti-Túra néven játékos hétpróbára invitálták a gyerekeket. A Várkert egy hatalmas játéktérré alakult, ahol mindenki megtalálhatta a számára legizgalmasabb elfoglaltságot. És természetesen egész nap lehetett gyűjteni a petákokat, amiket a Meseboltban költhettek el a résztvevők.
Horváth Natália 12 éves kislány édesanyjával és testvérével látogatott ki a fesztiválra, ahol az előző évekhez hasonlóan idén is jól érezték magukat. Natália sok játékon ügyeskedett, s részt vett a hétpróbán is. Reméli, jövőre is eljöhet a parádéra, ahol mindig sok jó program várja.

A fesztivált a Cini, Cini Muzsika című interaktív játék zárta a délutáni órákban.
A 2014-es gyermekfesztivál igazi kikapcsolódási lehetőséget nyújtott mindenki számára pénteken és szombaton, folytatás jövőre, ugyanitt.
Sarkadi-Nagy László igazgató hírportálunk kérdésére elmondta, rendkívül sikeresnek bizonyult az idei parádé, nagyon sok látogató vett részt minden programjukon, aminek nagyon örültek. Jövőre a jubileumi évadban is sok színes rendezvényt terveznek, s egy hatalmas fesztivállal zárnák az évadot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!