Felkészülés: Kikapott Zalaegerszegen a Lombard


2014-07-12 13:18:12  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Felkészülés: Kikapott Zalaegerszegen a Lombard főképe
A Lombard Pápa a héten második edzőmérkőzését játszotta, ezúttal Zalaegerszegen. A ZTE Aréna mögötti műfüves pályán 300 néző előtt a zalaiak hivatalos honlapjának beszámolója szerint a vendéglátók kezdtek jobban, hiszen már a 9. percben Délczeg révén megszerezték a vezetést. A gól után sem állt le a ZTE, főleg Babati volt elemében, a játékrész hajrájára azért a mieinknek is akadtak lehetőségei, igaz Miski kapusnak csak egyszer kellett játékba avatkoznia. Szünet után nem sokkal egyenlített a Lombard, a próbajátékon szereplő Waltner Róbert értékesített egy megítélt büntetőt. A 85. percben szerezte meg ismét a vezetést a Zalaegerszeg, Szegleti szögletét Farkas bólintotta a kapuba. Az utolsó percekben egy szépen végigvitt kontratámadás után Pajor állította be a 3-1-es végeredményt.

Zalaegerszeg – Lombard Pápa 3-1 Gsz.: Délczeg, Farkas, Pajor ill. Waltner

A pápaiaknál ezúttal is több új arccal találkozhattunk, ott volt a pályán a rutinos Waltner Róbert, a korábbi U19-es szlovén válogatott középpályás, Stefan Smiljanic, a brazil Robson és a ZTE korábbi védője, Milan Bogunovic is igyekezte meggyőzni Mátyus Jánost. Sorsuk legkésőbb jövő hét elején eldől.

Lombard Pápa: Szűcs – Csizmadia, Bogunovic, Tóth G. – Robson, Csilus, Nagy T., Cissé – Frizoni, Kenesei, Waltner (cserék: Smiljanic, Luka, Jagodics, Király, Benkő,)

ZTE FC: Miski - Simonfalvi - Kroner - Fodor - Farkas - Horváth - Szőllősi - Bailo - Babati - Délczeg - Vittman (cserék: Czirjek, Szegleti, Pajor, Tóth, Grbic, Ferkó)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!