Munkába állt a PELC új szakmai igazgatója


2014-07-10 15:59:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: foci-live.hu  | 


Munkába állt a PELC új szakmai igazgatója főképe
Ahogy arról az elmúlt héten beszámoltunk, Nagy Mihály után a Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége Lengyel Ferencet nevezte ki a klub szakmai igazgatójának. A korábbi NB I-es labdarúgó számára nem ismeretlen az edzői szakma, hiszen visszavonulását követően Pakson NB III-as és NB II-es bajnokságot is nyert, pápai szerepvállalását megelőzően pedig az atomvárosiaknál szintén utánpótlás edzői feladatokat látott el, az U-18-as alakulatot dirigálta. A szakember július 1-jétől vetette bele magát a munkába, az elkövetkezendő napokban, hetekben pedig igyekszik mind az edzői garniturával, mind az itteni körülményekkel, lehetőségekkel megismerkedni. Lengyel Ferenc nagy örömmel mondott igent a PELC megkeresésére, szakmailag erőlelépésnek tartja, hogy ezentúl ő felel a pápai utánpótlásért.
- Nagyon megtisztelő, hogy rám esett a választás, köszönöm a vezetőség bizalmát, próbálok megfelelni az elvárásoknak. Nekem is új ez a szituáció, hiszen Pakson eddig egy csapatért voltam felelős, ezzel a mostani munkával egy irányba kell vinnem több együttest, rengeteg labdarúgót. Csak tegnap érkeztem Pápára, folyamatosan egyeztetünk Grőber Attila elnökkel és Tóth Péter ügyvezetővel, szeretnék minél előbb találkozni az edzőkkel is, de egy fél év biztosan kell mire mindent megismerek. Ez a hat hónap véleményem szerint szükséges, hogy olyan képet mutasson az egyesület, amit én elképzelek. Úgy látom, sok minden jól működik itt Pápán, van azonban egy-két dolog, amin tapasztalatommal, tudásommal tudunk változtatni. Szeretnék egy egységes képet, felfogást kialakítani a PELC-nél, a munkához minden adott, csak dolgozni kell.
Lengyel Ferenc hozzátette, hosszútávon az a célja, hogy a PELC-nél nevelkedett pápai labdarúgók minél nagyobb számban mutatkozhassanak be az NB I-ben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!