A falunap finanszírozásáról határoztak Tapolcafőn


2014-07-09 17:11:08  | cikk: mo  | 


A falunap finanszírozásáról határoztak Tapolcafőn főképe
A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntöttek a képviselők Tapolcafőn. Az elnök, Zsegraics Gyula és a képviselők – Takácsné Molnár Eszter, Vargáné Kósi Márta, Somogyi Zoltán – határoztak arról, hogy 750 ezer forintot különítenek el a tapolcafői falunap és egyéb településrészi rendezvények lebonyolítására. A falunapot július 12-én, szombaton tartja a településrész. Tapolcafői Városrész Önkormányzata további 150 ezer forinttal támogatja a Tapolcafői Kertbarát Kör programjait, rendezvényeit. A költségvetési előirányzat felhasználásáról szóló határozatot a testület egyhangúlag elfogadta.

A vegyes ügyek keretében Somogyi Zoltán tájékoztatta a képviselő-testület tagjait arról, hogy a Kormányhivatal jogi álláspontjának figyelembevételével lemond településrészi képviselői megbízatásáról.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!