Mátyus János: Kevés időnk van!


2014-07-08 12:02:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: lombardfcpapa.hu  | 


Mátyus János: Kevés időnk van! főképe
A felkészülés harmadik hetét kezdte a Lombard Pápa együttese. A folyamatosan alakuló keret az intenzív tréningek mellett két edzőmérkőzést is lejátszott, a héten pedig újabb két tesztmeccs vár a csapatra, csütörtökön Horvátországban lépnek pályára, szombaton pedig Zalaegerszeg felé veszik az irányt. A pápaiak fiatal edzője a ma délelőtti edzést leszámítva elégedett volt a játékosok eddigi fegyelmezettségével, hozzáállásával.
- A két edzőmérkőzésünk az eredményt leszámítva kimondottan jól sikerült, hiszen a srácok amit játékban kértem tőlük és gyakoroltattam velük, azt a pályán visszaadták. Rengeteg új próbázó jön, a többség aztán megy is tőlünk, mivel sok az erre a sportágra alkalmatlan játékos, de talán azokkal, akik erősítést jelentenének számunkra és igényt tartanék rájuk, sikerül megegyezni a napokban. A kapus poszt kivételével minden pozícióba keresünk játékost, belső védőre, középpályásokra, bal oldali futóra és egy befejező csatárra is szükségünk van még, azonban nincsen már sok időnk, két és fél hét múlva indul a bajnokság. Azon vagyunk, hogy egy mini alapozást beépítsünk a programunkba, hiszen az az egyik legfontosabb, hogy fizikálisan rendben legyünk, emellett játékban is sokat kell még fejlődnünk. Sajnos még nem álltunk össze, borzasztó kevés időnk van, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy amennyire lehet, készen legyünk a július 26-ai rajtra.
A kerettel egy újabb próbajátékos készül együtt, a portugál alsóbb osztályban is megfordult 22 éves francia középpályás Mahamadou Cissé. Játékát a héten edzéseken és a felkészülési találkozókon is figyeli a szakmai stáb, de rajta kívül további labdarúgók érkezése várható. Az átigazolási időszak június 11-től augusztus 31. éjfélig tart, ezt követően már csak szabadon igazolható játékosok szerződtethetők.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!