Nyolc új labdarúgónak kínál szerződést a Lombard Pápa, Tajthy is távozik


2014-07-07 14:23:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.mse-zsory.hu  | 


Nyolc új labdarúgónak kínál szerződést a Lombard Pápa, Tajthy is távozik főképe
Két hete gőzerővel készül a július 26-ai bajnoki rajtra a Lombard Pápa együttese. Mátyus János kerete a napi két edzés mellett edzőmérkőzésekkel hangolódik a Videoton elleni nyitányra. A játékosállomány továbbra is szinte naponta változik, annyit sikerült megtudnunk Szemán György klubigazgatótól, hogy a három spanyol próbázó mellett a kameruni Zé Francis és a belga Charlie Ickmans sem lesz a Lombard játékosa, nem tartanak rájuk igényt. Nyolc labdarúgóban viszont lát fantáziát a vezetőség, így szerződést kínáltak Gál Szabolcsnak (védő), Faggyas Milánnak (csatár), a brazil Bernardo Frizoninak (középpályás), a Ferencvárostól érkezett Csilus Tamásnak (középpályás) valamint Botka Endrének (védő). Szintén marasztalják a támadósorban bevethető Csorba Szabolcsot és Benkő Krisztiánt, a 35 éves rutinos középpályás Marián Sluka leigazolására is reális esély kínálkozik.
A pápaiak ezen a héten csütörtökön és szombaton is pályára lépnek felkészülési mérkőzésen, hétvégén Zalaegerszegen, a hétközi meccs részletei egyelőre nem ismertek. Az szinte biztosra vehető, hogy a tesztmeccseken nem lesz ott Tajthy Tamás, aki a Mezőkövesd mezében pályára lépett a Nyíregyháza ellen. A középpályás 2013 telén Újpestről érkezett Pápára, az elmúlt szezonban húsz találkozón szerepelt a keretben, 14-en szóhoz is jutott, gólt nem szerzett. Szemán György érdeklődésünkre elmondta, a labdarúgó szerződésének egy pontjára hivatkozva távozott a csapattól.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!