Magyar és libériai támadó edz Pápán


2014-07-01 11:08:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar és libériai támadó edz Pápán főképe
A felkészülés második hetében jár a Lombard Pápa felkészülése. Mátyus János vezetésével napi két edzéssel készülnek a labdarúgók. A kerethez közben folyamatosan csatlakoznak a próbajátékosok, akiket a szakmai stáb tesztel. Az elmúlt héten magyar és észt labdarúgók szerepeltek a Perutzban – kevés sikerrel - hétfőtől pedig magyar és brazil játékosok próbálják megmutatni és igazolni tehetségüket Pápán. A hét elejétől Bernardo Frizoni, Faggyas Milán és Ivan Carvalho készül a stadionban, ma pedig két újabb próbázó igyekszik meggyőzni a vezetőedzőt. Egyikük Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok kardvívó fia, ifjabb Szabó Bence. A 24 éves csatár 2008-ban lett az Újpest játékosa. Az elmúlt hat esztendőben 60 bajnoki mérkőzésen 15 gólt szerzett, az élvonalban 17 alkalommal kapott lehetőséget, melyeken egy gólt lőtt. A támadót 2009-ben kölcsönadták a Wolverhamptonnak, igaz ott nem kapott lehetőséget. 2010-ben Pécsre került kölcsönbe, ahol hat találkozón egy gólt szerzett. A 2010/2011-es bajnokságban az Újpest II. csapatában 34 alkalommal játszott és 10 gólt ért el. Ezt követően a Vasas játékosa lett (9 mérkőzés, egy gól) és egy rövid újpesti kirándulás után 2013 márciusában az Egri FC leigazolta, majd a múlt év nyarán a Tatabánya játékosa lett. Ott szerződése 2013. december 31-ig tartott, így szabadon igazolhatóvá vált. Szintén Csizmadiáékkal edz a 24 esztendős Joel “Sunnyboy” Toé, a 165 centiméter magas libériai csatár, akinek szerződése június 30-án járt le a máltai Mosta FC-vel.

A Lombard július 2-án szerdán 16 órától a Nyitrával Felvidéken játssza első edzőmérkőzését.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!