Kollár Arnold a legjobb tizenegyes lövő


2014-06-26 20:54:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kollár Arnold a legjobb tizenegyes lövő főképe
Az Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság utolsó előtti napján Csóka Szovátával csapott össze. A pápai elődöntő győztese a versenyen kívül induló székelyeket igazi örömfocit bemutatva győzte le 5-0 arányban. A diákok délután ellátogattak a Hagyományok Hegyére, ahol íjászkodhattak is, majd a vacsorát követően ismét futballcipőt húztak, ugyanis esti programként tizenegyesrúgó párbajban mérhették össze tudásukat. A kapuban – ahogy tavaly is - Szűcs Lajos, a Lombard Pápa hálóőre igyekezett minél több büntetőt hatástalanítani. Idén Dunaszerdahely, Szováta és Csóka öt-öt játékosa nevezhetett a bajnokságra, az első próbálkozásnál mindjárt hatan ki is estek. Körről-körre fogyott a mezőny, néhány indulóval a kapufa babrált ki, Szűcs Lajos is többször hárított, volt olyan is, aki pedig „panenkásan” akart eredményes lenni, ám célt tévesztett. A második körre öten, a harmadikra négyen, a negyedik forduló után pedig már csak ketten állhattak a labda mögé, végül Csóka csapatából a balhátvéd Kollár Arnold örülhetett a győztesnek kiállított oklevélnek és csokoládénak. A játékosok este a Pápai Musical Stúdió előadását élvezték, majd kivetítőn a világbajnokság utolsó csoportmérkőzésein szurkolhattak kedvenc csapatuknak. A bajnokság holnap reggel a 8:30-kor kezdődő ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!