Módosították a PVCNÖ 2014. évi költségvetéséről szóló határozatot


2014-06-25 18:58:15  | cikk: Babos Petra  | 


Módosították a PVCNÖ 2014. évi költségvetéséről szóló határozatot főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat ma délután. A gyűlést Kozák János elnök vezette, a testület három taggal határozatképes volt.
Kozák János az ülésen jelentette be, hogy képviselőtársuk, Pente Gyula elhunyt. Az önkormányzat őszinte részvétét fejezte ki a családnak.
Ezt követően a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló PVCNÖ határozat módosításáról tárgyaltak, amire azért volt szükség, mert a feladatalapú támogatás megérkezett az önkormányzat számlájára, mintegy 341. 128 Ft, így összesen 1.112.333 Ft a nemzetiségi önkormányzat bevétele. Az összeget jobbára programok szervezésére csoportosították, így 1.062.333 Ft a rendezvények lebonyolítására, működési költségekre pedig 50.000 áll a rendelkezésükre.
A vegyes ügyek keretében a testület előterjesztette, hogy a következő ülésen tárgyaljanak a személyi juttatásokról, mivel az elmúlt húsz évben nem vettek fel tiszteletdíjat a képviselők.
A testület július 9-én tartja soron következő ülését.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!