Csóka legyőzte Dunaszerdahelyet


2014-06-25 13:44:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csóka legyőzte Dunaszerdahelyet főképe
Második játéknapjához érkezett a héten a városunkban zajló Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság. A körmérkőzéses tornán délelőtt két találkozót rendeztek, elsőként a kedden 12 gólos fiaskót szenvedő Révkomárom, a versenyen kívül induló Szovátával meccselt, akik 3-1-re maradtak alul a sportgimnáziummal szemben. A 90 perc végén Révkomárom ünnepelhetett, ami - mint Ibolya Lajos csapatvezetőtől megtudtuk - azért is nagy teljesítmény, mivel az utolsó pillanatban kaptak meghívást a tornára, így az osztálykirándulások miatt nagyon nehéz volt a csapatot összeállítani.
- Kű Lajos meghívására érkeztünk Pápára, nem számítottunk arra, hogy részt vehetünk az elődöntőn, hiszen a felvidéki fordulót is kihagytuk. Az első meccsen még nem voltak itt fejben a srácok, az ellenfél jól játszott, ez is okozhatta a bekapott egy tucat gólt. A szovátaiak ellen ma már sokkal jobban koncentráltak, jobban készültek a meccsre, és betartották az utasításokat, nyertünk is 3-1-re. Szeretnénk megköszönni vendéglátóinknak a szíves vendéglátást, nagyon jól érezzük magunkat itt Pápán.
A következő meccsen a két veretlen gárda játszott parázs mérkőzést egymással, mely hat gólt és egy kiállítást hozott, végül a csókaiak magabiztosan győzték le a dunaszerdahelyieket, így minden valószínűség szerint ők utazhatnak a vasárnapi, budapesti döntőbe (A csapatok a kiírás szerint körmérkőzést játszanak, ennek ellenére a programban szombaton 10 órai kezdéssel döntő szerepel, hogy megtartják-e ezt a találkozót, és azon kik játszanak, egyelőre nem lehet tudni.). Csanádi István, a csókaiak edzője boldog volt, hogy jelen állás szerint ők utazhatnak a fináléra.
- Kissé megilletődötten kezdtünk, kaptunk egy gyors gólt, de aztán rendeztük a sorokat, egyre szebben és eredményesebben játszottak a fiúk, fel tudtak pörögni, igaz volt 1-2 durvább szituáció is, de ez benne van a futballban. Sokat futottunk, okosan tartottuk a labdát, ezeknek köszönhettük a győzelmünket.
Mivel Révkomárom ma hazautazik, ezért ők délután utolsó mérkőzésüket is lejátsszák, a többi csapat ellátogat a Várkertfürdőbe és kirándulást tesz a Hagyományok Hegyére. A vacsora után a labdarúgók vetélkedőn vesznek részt és kivetítőn megtekintik a brazíliai világbajnokság mérkőzéseit is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!