160 táncos lépett színpadra a Rebel-Lion TSE gáláján


2014-06-22 14:48:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


160 táncos lépett színpadra a Rebel-Lion TSE gáláján főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban teltház előtt rendezte meg hagyományos évzáró gálaműsorát a Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület. A táncosok immár nyolc éve közösen dolgoznak az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézménnyel, így ők is színpadra léptek a lelkes közönség előtt. Kocsis Attila, a Rebel-Lion TSE vezetője a gála előtt úgy fogalmazott, igazán komplex műsort állítottak össze, a közönség a régi kedvencek mellett láthat új koreográfiákat is, sőt olyanokat is, melyek még előtte sem ismertek.
- A tiszta műsoridő két óra, és ebben nincs két hasonló koreográfia sem. Felsorolni is nehéz lenne milyen stílusokat láthat a nagyérdemű, lesz hip-hop, show-tánc, rock’n roll, funky, disco, jazz, swing, boogie-woogie, kortárs tánc, egyszóval széles lesz a skála, próbálunk a modern-, és a divattáncokból minél többet bemutatni. Nagyon kemény volt az elmúlt néhány hét, a fellépő versenyző csoportok folyamatosan gyakoroltak, még a mai előadás délelőttjén is próbáltak, de biztos vagyok benne, hogy a fáradságot nem lehet látni majd rajtuk és a taps mindent feledtet majd. Rengeteg premier-koreográfiával készültünk, sőt olyan produkció is lesz, amit még én sem láttam, ugyanis rendhagyó módon szülők is fognak táncolni. Biztos vagyok benne, hogy mind a 38 műsorszám nagy tetszést fog aratni. Szeretném megköszönni a szülők egész éves segítségét, akik időt és pénzt sem sajnálva hozták a gyerekeket edzésre, versenyekre, bemutatókra.
A gálát vasárnap 17 órától megismétlik a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!