Egy nem mindennapi szülinapi köszöntés a Fő téren


2014-06-21 15:29:33  | cikk: Babos Petra  | 


Egy nem mindennapi szülinapi köszöntés a Fő téren főképe
A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolájának képző-és táncművész tagozatos növendékei minden év végén egy edzőtábor keretein belül felvázolják a következő tanév anyagát. Minden este különleges és érdekes programokkal várták a diákokat. Tegnap este az egyik tanuló, Lőwenberger Patrik 18. születésnapját ünnepelték, de nem akármilyen módon.
A képzőművészeti tagozatosok pénteken Budapestre kirándultak, hogy két kiállítást tekintsenek meg. A diákok vonattal érkeztek haza, s leszállásuk után a Fő tér felé vették az irányt, ahol a táncművészeti tagozatos diákok már várták őket, s egy rögtönzött flashmob keretein belül köszöntötték Patrikot, aki semmit sem sejtett az egész akcióról.
Müller Anita, a tagozat vezetője érdeklődésünkre elmondta, a gyerekek nagy izgalommal készültek a meglepetésre, még forgatókönyvet is írtak, hogy ki, honnan és hány órakor jön majd. A diákok nagyon kedvelik Patrikot, így mindenki örömmel vett részt ebben a különleges ünneplésben.
Patrik édesanyja megkereste Müller Anitát, hogy szeretne meglepetést fiának, így ő is részt vett ezen a köszöntésen. Érchegyi Annamária Gabi rendhagyó módon szerette volna fia születésnapját megünnepelni, ezért Patrik barátait hívta segítségül. Úgy gondolja, ez az ajándék örökre a szívében marad.
A meglepetés tökéletesre sikeredett, Patrik, amikor meglátta barátait és édesanyját, nagyon meghatódott, elmondása szerint hatalmas meglepetés volt számára, remegett a lába.
A mosolygós fiú szerint soha nem lesz még egy ilyen szülinapja, köszöni mindenkinek, aki részt vett ebben.
A közös tánc után Patrik elfújta a tortán a gyertyákat, majd együtt táncoltak a Galéria Bisztró előtti téren.
Az este jó hangulatú beszélgetéssel, közös táncolással zárult a Csatorna utcai telephelyen.

Isten éltesse Patrikot!


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!