Motorfűrészt lopott


2014-06-20 12:58:19  | cikk:  | 


Munkára hívta falubelijét, majd ellopta motorfűrészét a megalapozott gyanú szerint az a Pápa környéki férfi, aki ellen bíróság elé állítási javaslattal zárta le a napokban a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves H. Attila 2014. december 24-én délután egy falubeli ismerősét arra kérte, hogy fát fűrészeljen nála. A munka végeztével a sértett hazament, ám a munkához használt motorfűrészt az utcán letámasztott kerékpárja csomagtartóján hagyta. H. Attila ezt kihasználta és kerékpárról ellopta a fűrészt, majd pár nappal később azt egy nagyobb teljesítményű szerszámgépre cserélte. A gyanúsítottat 2014. május 28-án lakásán fogta el Györgydeák Zoltán r. főtörzszászlós nyomozó és Szabó Péter r. törzsőrmester körzeti megbízott.
A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2014. június 18-án küldte meg vádemelési javaslattal a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek