MALOMFEST- Harmadszor is. Igényes szórakozási lehetőség, nem csak fiataloknak!


2009-08-25 08:28:56  | cikk:  | 


MALOMFEST- Harmadszor is. Igényes szórakozási lehetőség, nem csak fiataloknak! főképe
Szeptember 4-én és 5-én az Edvy Malomban egymást követő harmadik esztendőben rendezik meg a MALOMFEST-et. Pénteken este 20 órától hastánc, koktél-show és DJ Tompa László előadásában funky zene várja az érdeklődőket. Szombaton 13 órakor lesz a kapunyitás; az első 50 belépő ajándék pólót kap és vendégül látják egy tál pörkölttel. A celli CRY BABY együttes nyitja meg a koncertsorozatot 15 óra 30 perckor, utánuk egy moderntánc-bemutatót következik. 17 órakor fellép a MAGIC KATS, 18 órakor kezdődik a fehérnemű bemutató rendkívül csinos lányokkal. 19 órakor a BACKSTAGE SEXMACHINE együttes tüzeli fel a hangulatot a 20 órakor kezdődő Pápa Szépe címért versenybe szálló szépségkirálynő választásra. A szombat este hangulatát a COPY CON élő koncertje koronázza meg. Számos italakcióval várják az érdeklődőket.

Tóth Tamara

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!