Kisorsolták az U-19-es Európa-bajnokság csoportjait


2014-06-19 21:03:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kisorsolták az U-19-es Európa-bajnokság csoportjait főképe
A felcsúti Puskás Akadémián csütörtök este megtartották a júliusi U-19-es labdarúgó Európa-bajnokság nyolcas döntőjének sorsolását: a házigazda Magyarország Ausztriával, Portugáliával és Izraellel került egy csoportba – írja az nso.hu. A csapatok a két négyes csoportban körmérkőzést vívnak, amelynek végén az első két-két helyezett jut be az elődöntőbe. Az Európa-bajnokságon 1995. január 1-je után született játékosok vehetnek részt. Mint ismert, a július 19-től 31-ig tartó torna mérkőzéseit az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, Győrben az ETO Parkban, Pápán a Perutz Stadionban és Felcsúton a Pancho Arénában játsszák. Az EB kvalifikációs lehetőség a 2015-ös U20-as világbajnokságra: a csoportokból az első 3-3 jut ki a jövő év május 30. és június 20. között Új-Zélandon sorra kerülő tornára.

A csoportbeosztás:

A csoport: Magyarország, Ausztria, Portugália, Izrael

B csoport: Bulgária, Németország, Ukrajna, Szerbia

A csoportköröket július 19-én, 22-én és 25-én játsszák, az elődöntőt július 28-án, a döntőt július 31-én rendezik, helyszínbeosztás hamarosan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!