Mátyus János a Lombard új vezetőedzője


2014-06-19 12:50:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Mátyus János a Lombard új vezetőedzője főképe
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Selymes Tibor és Mészáros Ferenc is szerepelt a Lombard Pápa edzőjelöltjei között, de két volt ferencvárosi játékos, Lipcsei Péter és Albert Flórián neve is szóba került. A befutó a legfrissebb értesülések szerint egy másik korábbi ferencvárosi, a 39 éves Mátyus János lesz. A Nemzeti Sport információját a pápaiak klubigazgatója, Szemán György is megerősítette, aki elmondta, szóban egyeztek meg a szakemberrel, és ma este a szerződést is aláírják.
Az edzőként első élvonalbeli szezonjára készülő Mátyus egy hete búcsúzott el az NB III Keleti csoportjában 12. helyen végző REAC-tól.
- Tisztelt REAC-vezetők, stábtagok, dolgozók, játékosok, szurkolók! Boldog vagyok, hogy az elmúlt négy évben együtt küzdhettünk a palotai sikerekért. Büszke vagyok, hogy – bár az egyesület történelmének egyik legnehezebb időszakát élte – életben maradtunk, tagságunkat megőriztük. Remélem, hamarosan újra élvonalbeli babérokra törhet a klub. Minden palotainak sok boldogságot, sikert és persze jó egészséget kívánok! Köszönök mindent! Hajrá, REAC!” – írta múlt héten saját Facebook-oldalán Mátyus János.
- A Balatonon nyaraltam, amikor szerdán felhívott Bíró Péter. Elmentem a tulajdonos budapesti irodájába, 2 órán keresztül beszélgettünk, elmondta, hogy több jelölt is van rajtam kívül. Tegnap későn este aztán jelezte, hogy engem választott, azt mondta: érezte rajtam, hogy az NB I-ben akarok edzősködni, hogy nagyon eltökélt vagyok - nyilatkozta a 39 éves tréner a csakfoci.hu-nak.

A pápai játékosok hétfőn tíz órakor találkoznak, és kezdik meg felkészülést az NB I új szezonjára, immár Mátyus János vezetésével.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!