Megalakult a választási bizottság


2010-02-19 17:28:25  | cikk:  | 


A Veszprém Megyei Közgyűlés csütörtöki ülésén megválasztotta a megyében működő választási bizottságok tagjait. A pápai központú Veszprém megyei 3. számú választókerületben bizottsági taggá választották dr. Raffai Erzsébetet, dr. Böröczky Miklóst és dr. Varga Istvánt. A választásokra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően a bizottság ma 13 órai kezdettel a Városházán megtartotta alakuló ülését. Az ülésen elnökké választották dr. Raffai Erzsébetet, s érdemi határozatokat is hoztak: a külképviseleti szavazásokon összegyűlt szavazatok fogadására a Református Kollégiumban működő 2. számú szavazókört jelölték ki, továbbá határozatot hoztak a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt jelöltjének, Erőss Bulcsúnak nyilvántartásba vételéről. Időközben ugyancsak leadta a jelöltséghez szükséges számú ajánlási szelvényt Gőgös Zoltán, a Magyar Szocialista Párt jelöltje is, ám ő egyelőre döntésre vár, mivel  nyilvántartásba vételéről a választási bizottság majd következő ülésén, hétfőn fog határozni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!